Il Maccherone bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom, vlakbij de Grote Markt, aan de Korte Bosstraat.
Parkeren Parkeergelegenheid vindt u op nog geen 5 minuten loopafstand in parkeergarages Grote Markt (ingang Koepelstraat) en De Parade (ingang Wassenaarstraat).
Reserveren Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u van tevoren telefonisch te reserveren. Of loop gerust even binnen!
Openingstijden Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur De keuken sluit om 22.00 uur.
Restaurant Il Maccherone Korte Bosstraat 9 4611 MA Bergen op Zoom Tel:     0164 – 244157 Email: info@ilmaccherone.nl
| | | | | |
Een feestje in aantocht, maar uw wilt niet heel de avond in de keuken staan? Of een bedrijfsborrel op de planning, maar geen idee wat u uw medewerkers wilt aanbieden? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Italiaanse catering Il Maccherone verzorgt ook Italiaanse cateringen op locatie* (in Bergen op Zoom en omgeving) voor particulieren en bedrijven. Van kleine Italiaanse hapjes naar een volledig Italiaans buffet,pasta’s, vlees- en/of visgerechten en vegetarische gerechten. De samenstelling van de gerechten wordt met alle zorg voor u geselecteerd en vormt een op uw persoonlijke voorkeuren afgestemd geheel. Private dining Het is ook mogelijk om onze chef bij u op locatie langs te laten komen, om voor u en uw gezelschap een heerlijk diner te laten bereiden. Onze chef heeft op de meest uiteenlopende locaties zijn visitekaartje al achtergelaten. Van eenvoudige woonkeuken, naar een modern kantoorpand of buitenkeuken van een landhuis. In overleg met u stellen we een passend arrangement samen, afgestemd op uw wensen en de praktische mogelijkheden op de locatie. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een Italiaanse catering of private dining contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel op maat, voor een mooie prijs. Tel:    0164 - 244157 Email:    info@ilmaccherone.nl
// Italiaanse catering & private dining IL MACCHERONE BIJ U THUIS
Home Over ons Nieuws Menu Il Maccherone bij u thuis Iets te vieren? Contact